Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Trygg e-handel
Laddar

Varukorgen är tom

 • GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  GDPR? Informationssäkerhet? Brandskydd?
  Jobba förebyggande och ta hjälp av proffs inom säkerhet
 • Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Behöver ni dokument anpassade för era krav?
  Vi kan hjälpa er med produktion, drift och programmering.
 • Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du HR-stöd inom 24 arbetstimmar?
  Din personalchef på nätet. Snabba och professionella råd och svar.
 • Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Behöver du få svar inom 24 arbetstimmar?
  Basjuridisk rådgivning. Korrekt och kostnadseffektivt.
 • Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Alltid uppdaterade och tillgängliga överallt
  Över 2000 dokument och mallar som är kontrollerade av proffs.

Lathund

Här hittar du vanligt ställda frågor och funderingar gällande vår tjänst Dokument Bas.

Logga in

För att kommat åt tjänsterna måste du först logga in. Börja med att klicka på knappen Logga in längst upp till höger på vår hemsida. I fönstret som kommer upp anger du ditt användarnamn och lösenord och klickar på knappen Logga in.

Logga in ruta

Användarnamn

Användarnamn är det namn som du tilldelats i samband med tecknandet av abonnemanget eller när en administratör lägger upp dig som användare. Detta kan t ex vara nils.nilsson@foretaget.se.

Lösenord

Lösenordet får du i välkomstmailet i samband med att du blir kund eller när en administratör lägger upp dig som användare. Har du glömt lösenordet går det bra att använda funktionen Har du glömt lösenordet? som finns tillgänglig när du klickar på knappen Logga in på vår hemsida.

Fyll i den e-postadress som angetts för ditt konto. Inloggningsuppgifterna skickas i ett e-postmeddelande till angiven e-postadress, under förutsättning att e-postadressen är giltig och att den tillhör ditt konto.

Ändra lösenord
Om du klickar på ditt användarnamn i menyraden visas en meny med olika alternativ gällande ditt abonnemang. Välj alternativet Mina uppgifter under kategorin Mitt konto.

Mitt konto

Klickar du på knappen Ändra dina uppgifter kan du bl a ändra ditt lösenord. Ange ditt nya lösenord på raden Lösenord. Det är även nödvändigt att ange det nya lösenordet under Repetera lösenord. Klicka därefter på Spara.

Lägg till användare (endast för administratörer)

Under Mitt konto - Företaget - Alla användare går det att lägga till nya användare genom att klicka på knappen Lägg till användare. Här väljer du om användaren ska ha administratörsrättigheter eller vara normal användare. När ny användare lagts upp går det automatiskt ut e-post med inloggningsuppgifter till den e-postadress som angetts för den nya användaren. Lägga till användare kan endast användare med administratörsbehörighet göra.

Typ av användare
Det finns två typer av användare, normal användare och användare med administratörsrättigheter.

Behörigheter
När en ny användare läggs till måste även användarens behörighet anges. Kryssa för den tjänst alternativt de tjänster ni abonnerar på och den tjänst/de tjänster denna användare ska ha behörighet till. 

Dokumentlistning

För att komma till dokumenten går det att från förstasidan antingen klicka på Till dokumenten i högermenyn eller genom menyvalet Våra tjänster - Dokument Bas. För att kunna ladda ned dokument måste du vara inloggad.

Ladda ned dokument
För att ladda ned ett dokument klickar man på ikonen (MS WordSmartWordSmartWord 2010MS ExcelSmartExcel 2010 eller Adobe Pdf) höger om dokumenttitlarna för det dokument som ska laddas ned. Det går även bra att förhandsgranska ett dokument genom att klicka på dokumentets titel. Du kan även använda dig av sökfunktionen för att snabbt och enkelt leta fram och hämta en blankett.

Mina favoriter
Genom att klicka på Favorit-ikonen Favoritikon läggs valt dokument till i dokumentlistningen under Mina favoriter. Samtliga användare har sin egen favoritmapp.

Om du klickar på Ta bort-ikonen Ta bort knapp tas valt dokument bort från dokumentlistningen. 

Mina dokument
Under fliken Mina dokument kan du snabbt och enkelt lägga upp egna dokument. Beroende på om du är vanlig användare eller administratör så har du här olika rättigheter. Tänk på att man i vissa webbläsare måste uppdatera sidan för att ändringarna ska synas.

Om du klickar på Ta bort-ikonen Ta bort knapp tas valt dokument bort från dokumentlistningen.

Mina privata dokument
Här kan alla användare lägga upp privata dokument som inte är tillgängliga/synliga för andra användare.

Mina publika dokument
Här hamnar även de dokument som du som administratör lagt upp för hela företaget, detta för att kunna separera dina publika dokument från de dokument andra administratörer lagt upp för hela företaget.

Företagets egna dokument
Enbart administratörer kan lägga upp dokument här. Dessa dokument blir tillgängliga för alla användare.